Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Orice este gratis pentru Romanii este perfect.Fie ca este vorba despre un eveniment , un ziar gratuit pentru care se bat batranii la coada.Orice este gratis este bun.

Si totusi zi de zi sunt multe lucruri pe care le poti face fara sa platesti un leu.Gratis poti asculta muzica in metrou.Sa nu va ganditi ca s-au gandit edili nostri sa puna boxe in metrou si sa ne bucure canalul auditiv, poti asculta gratis muzica in metrou doar daca circului pe ruta Industrilor - Eroilor.Acolo zi de zi poti sa il asculti pe "Banderas" , cum este un "hombre muy honrado",


Bine varianta Underground de la noi este putin mai diferita.Daca ai noroc poti asculta Stereo, din cauza Companiei "Print si Cersetor" initiata de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti. Prin acesta campanie au aflat totii romanii ca noi castigam mai putin decat ei.De atunci poti sa vezi cate 2 cersetori in acelasi vagon, unu cum munceste de 31 de ani si nu are pensie, alta i-a placut sa faca dragoste si copilul ei nu are ce manca.
Tot gratis vine circul la tine, tot pe acesi cunoscuta ruta Industrilor Eroilor, desi cu multe greseli si cu mingi scapate, tot mai aduna dintr-un vagon vreo 50 de mii.
Gratis primesti si Iaurt muller in Parcul tineretului sau iti lasi amprenta pentru a ii sprijini pe tigani

Si toate acestea fara a plati nici un ban, in doar jumatate de zi. Deci nu va mai speriati cand auziti ca vin scumpirile

0 Comments:

Post a Comment