Site Network: Home | poze | alte chestii | Despre mine

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, satul de panzele care atarna pe blocuri si sutele de afise publicitare, a dispus desfiintarea reclamelor mari de pe fatadele cladirilor, precum si a “televizoarelor publicitare”, amplasate strategic in marile intersectii din sectorul 4.

De mai mult timp exista o petitie online pentru salvarea Bucurestiului de la tapetarea pana la refuz cu reclame, petitie care a strans peste 6000 de semnaturi pana acum.In acesta petitie, autorul ei povesteste “ Din cauza tolerantei domniilor voastre, Bucurestiul arata ca un imens bazar. Da, stim, cladirile Bucurestiului sunt vechi si darapanate, dar fatadele acoperite cu reclame sunt urate si vorbesc despre lipsa de demnitate a unui oras-capitala din Europa. Nu, domnilor primari, nu este nimic european intr-un oras tapetat cu reclame.
Urmeaza acum sa vedem urmarile declaratiei lui Piedone, tinand cont ca un panou publicitar in zone centrale poate costa peste 7000 de euro pe luna, iar in zona soseaua Giurgiului, anul trecut, se inchiria un panou publicitar de 6 mp cu 2000 de euro.


http://infobucharest.ro/Incotro?/Articole-diverse/340.html

2 Comments:

  1. Anonim said...
    Daca scriai fragmentul mai mic, intelegeam tot. :)
    FormulareOnline said...
    Da ar trebui date jos slutesc, obosesc si sunt prea multe! Sunt mai rele ca spamurile din mail...

Post a Comment